35w3days..

Salam nk tnya normal ka kalau duk rasa bayi kt hujung2 dh…. ngilu ja rasa bawah ni.. kadang nak jln pon sakit… tanda lain xda pulak… cuma tu la nk duduk pon duk rasa ngilu apatah lagi jln…

2 Các câu trả lời

Eh..sama la kita..35w3d..🤰 Sy pun rasa yg sama macam sis. Rasa ngilunya bila baby bergerak bahagian bawah..macam baby tu betul2 dah duduk kat bawah ready nak keluar je 😂 & skrg ni baby kalu bergerak aktif boleh nampak bergegar perut kita 👶

2y trước

Sy tanya nurse di kk tempat sy katanya normal je kita rasa macam tu. So, lega la sikit. Cuma nak lagi sedapkan hati, macam sis cakap la..selagi tak keluar tanda2 nak bersalin, masih dianggap normal. Sy dah la first mom. Banyak betul tak tahu. Semua rasa ni pertama kali 😂

try pakai maternity belt .. pakai tu ok...bila nk jln tak rs mcm ngilu

2y trước

maternity belt tu mcm mna sis…