Bayi tak berqk lepas makan solid food

Salam semua...nk tanya...anak saya 6 vulan w minggu...dah start mkn solid..tp skrg dah t hari x membuang..dah minum susu byk..n saya stop bg mkn dah 4 hari...normal ke ye?...dah urut2 pon x jalan jugak..tp byk kencing n kentut... #bantusharing #firstmom #pleasehelp #ingintahu #seriusnanya

3 Các câu trả lời

mungkin kurang air. bila dah start solid, kena bykkan air sbb sebelum ni susu aje kan. ni dah start carbo. 4 hari tu takut sembelit dah.

sis kne bagi dia air masak pstu bagi dia mkn buah ngn sayur hijau .

bagi air suam