scan hanya kantung 8week 4 day

Salam semua..nk tanya ada x kes sama mcm saya nie..dh 3 kali scan hanya nampak kantung jer..mula ll scan 6 week pastu doctor soh datang lagi 2 week.n masuk 8 week scan sekali lagi kat klinik swasta n masih nampak kantung jugak..n terus ke hospital untuk scan bawah and jawapn sama jugk masih nampak kantung.. tapi sy x ada pendarah ape ll langsung..semua yer ok jer.and kantung pun doctor kata bulat cantik.. nie kandugan yg ke 3 selepas 2 kali gugur..hati nie ALLAH jer yg tahu.. family terlalu meharap sgt untuk yg ke 3 kali nie..selalu kalau kita scan ikut rahim akan nampak dh.tapi ini x ada langsung..ada harapan ke untuk kes sy nie..lagi 2 minggu kena scan semula.doa kan sy ..

9 Các câu trả lời

sis sama mcm sye kandungan kali ke 3 selepas 2 kali gugur.. sis kene kuat tau.. tu mungkin terlalu awal ..jgn terlalu fikirkan sngat...cuma nak pesan kalau sis tngah mngandung ni cuba jgn bersama suami dulu ..dan jgn buat kerja banyak sngat.. untuk masa trimester 1 n ke 2 nie.. sye dah cuba.. Alhamdulillah kandungan sihat.. sekarang dah 7 bulan.. lepastu banyakkan mkn sayur & buah.. ni tukang urut sye yg ajar.. cuba laa yeaa.. org besut pnggil "kandungan lokek" jdi kene jaga betul2..

5y trước

sama2 ...jaga kandungan awk elok2 yeaa

Waalaikummussalam sis, ada yg bley nampak awal dan ada yg mmg lambat tuk nampak janin. Ada momies2 yg 9-10w baru nampak. Sis jangan putus atas. Tnggu lagi seminggu utk scan balik mcm doc cadang kn. Sis bnyk2 berdoa yea. Jgn terlalu stress. Serah pada Allah swt. Bacalah zikir, allahuma yamubdi (maha pencipta), inshaallah ada rezeki sis.

5y trước

Aminn mudahan ada rezeki untuk saya kali nie..dh seminggu x leh tido huhuhuhu terima kasih doa kan sya..

Sye. Ade pndarhn jgk. Ade kuar drh ketul2.. Tp pstu xde dh kurng..sye bru 6 mggu... Dh scn cme ade kantung je bby xde lg.. Tggu lg 2 miggu bru scn blik...6/1 nty..sye pun bru ggur 1/8 1ari tu..sye dhb3 kli ggur...

5y trước

Semoga semuanya baik ll je sis..kita berdoa sama ll yee..

Yer jgn stress..doa yg baik2 .x mustahil keajaiban akn berlaku...ramai yg lambt nampak..so jgn terburu2 buat keputusan..amalkan pemakanan shat..

5y trước

Tu lah yg terbaik..semoga di permudahkan urusan sis..

Awal lagi sis 8weeks. Biasa scan nampak 13mnggu keatas bru nmpak.. terlalu awal tuk scan nmpak dngan jelas..

5y trước

Begntung jgak pda orang.. ade yg dah nmpak.. tp biasa nyee dr scan 13mnggu bru nmpak.. doa jelaa baik2..

Semoga ada rezeki sis.. yakin dan doa byk².. semoga dipermudahkan urusan sis.. aamiin❤️💪

5y trước

💐

Salam.. Jgn rsau in shaa Allah ada tu.. Sy 10weeks br nmpk.. Nnt scan blk. Bykkan berdoa

5y trước

In shaa Allah Aamiinn

semoga semua ny baik2...semoga Allah memberikan rezeki buat awak kli ini

5y trước

Amiin...terima kasih sis..❤️

Semoga kandungan sis selamat. InsyaaAllah.

5y trước

Sama sama