Muntah trimester 2

Salam hi semua,malam tadi saya muntah padahal dah trimester ke-2. Nak tanya kalau muntah makanan tapi semua muntah tu warna merah lembut. Tu maknanya darah ke? Tak ingat pulak nak ambik gambarnya. Sebelum ni vaksin, muntah teruk sampai muntah air je. Then doktor suruh ambik darah buat ujian tiroid. Tapi resultnya lambat lagi. Pagi ni bangun dah sakit sakit dada, rasa ketat aje kat dada. Nak mandi bangun pun seksa. Nak makan takda selera terus. Apa patut buat ye? Atau bedrest je?

1 Trả lời

Muntah darah warnanya merah terang darah. Ada makan apa apa yg berwarna merah ke? Possible jugak makanan sbb saya ada makan benda warna merah dan pernah muntah warna merah lembut. Cuba ingat balik apa makan sebelum tu. Buat masa skrg ni kalau tak larat banyakkan rehat je

3y trước

Sebelum muntah tu saya makan nasi, kacang panjang goreng dengan kari ikan dori je. Lepastu muntah semua warna merah. Kalau esok teruk lagi pergi klinik lah kot. BTW thank you sis