Muntah warna coklat

Hai, saya nak tanya, dari semalam saya rasa pedih ulu hati tapihari ini saya muntah keluar warna macam ni. Sebelum tu keluar air jernih dan nasi , so ingat muntah ni muntah biasa je. Last2 keluar pulak warna macam ni. Rasa masam2 dgn pahit Hari ni saya tak makan zincofer sebab pedih ulu hati kan, kalau makan lagi tak senang duduk rasa nak muntah je. Nak pergi hospital, malas nak tunggu lama sampai 5-6 jam semata last2 dibaginya paracetamol je. (pernh pergi sebab sakit dada)

Muntah warna coklat
3 Các câu trả lời

pergi klinik la sis. bahaya ni. tunjuk sekali gambar ni untuk reference doc. doc kadang memang buang masa kita je mai hospital, lastly bagi ubat tah pape. anyways ni darah ke bukan?

6mo trước

tak pasti sebab sebelum ygmuntah warna ni keluar, sy muntah warna biasa je. Nak kata sbb warna makanan tak jgk sbb sy makan nasigoreng je xde minum apa2 yg berwarna

pergi la klinik sis. pape hal nanti klinik boleh refer hospital kalau perlu.

pergi klinik la sis.