Penangan PKP

salam semua..anak sy umur 8 bulan..sejak pkp sy mmg direct feed je baby sy..sampai la dua hari lepas sy kena masuk keje dan sy start bg baby sy minum susu guna botol..tapi dia refuse minum guna botol..mmg betul2 tak nak minum..menangis teresak2..salah sy jgk sy tak bg dia minum guna botol langsung sepanjang pkp ni..ibu2 semua ada tak mcm mana cara nak bg anak minum susu botol balik?

2 Các câu trả lời

slow²,cri puting botol wide neck...kalo ade asben suh asben bg susu botol.. btw Jom join group ni oulls,sangat² membantu apa yg kita xtau...byk ilmu dpt.. jom.. jgn lupa baca description https://chat.whatsapp.com/GexYysPWVi8BU8oq1eBIZF

ibu boleh ajar pelan2. tp biar org lain yg bg.