kembar

Salam semua Ada tak ibu2 yg tak ada keturunan kembar tpi pregnant kembar..Saya teringin sgt nk kembar tp family kedua belah pihak mmg tiada lgi keturunan kembar.

31 Các câu trả lời

saya puan, saya dgn pasangan takde keturunan kembar tapi bila scan 11 weeks nampak ada 2 kantung, alhamdulillah skrg dah 30 weeks doakan saya ya, btw umur saya baru 19 tahun

Kadang kadang takde keturunan kembar pon still blh dpt kembar begantung pada rezeki. Abg sy kembar tapi ank2 dorg belum ade yg kembar juga. Its depend juga tak semestinya ada keturunan dan rezeki Allah nak bagi.

sama laa ...sya mane ade keturunan kembar .. dua pihak x der .. tpi tringin sgt nak ada kembar .. aritu scan ingtkan dpt kembar .. tpi x , hehehe .. x apa , lain kali ada rezeki dpt kembar .. mana tau kan😁

Sorang pun bkejar 🤣🤣 ade rezeki ade..doa bnyk². Ade je xde ktrunn dpt.. ade yg brktrunn kmbr xdpt kmbr.. semua kuasa Allah. Ada duit pon,klo Allah tak izin. Xjd juga

Sy mula2 kawin memang teringin sangat dpt ank kembar. Tpi selepas keguguran ank pertama dah tak da perasaan gitu. Asal dpt zuriat yg sihat dah cukup.

Sy sendiri kembar . Tapii skrg tengah pregnant anak sulung . Tapi bukan kembar . Tak apo la . Tahun depan usaha lagi. Mana tahu dpt kembar iye dok 😅

4y trước

Sama laa kita..🤣 mengharap sangat kembar.. sebb perut besar.. kaki bengkak seawal 17week.. bila scan nampak sorang ja.. usaha lagi yg no 2😬

saya..dua2 famly xda..saya ank tunggal..suami pon xda kembar..saya pregnant dcda dua kantung dua uri..kembar x seiras..baru 12 week sekarang😇

Saya n suami xde history keluarga kembar. Langsung xde. Tapi scan. Alhamdulillah. Doc scan ada 2 kantung n ada isi. Baru 2bulan. InshaaAllah. Doakan saya.

4y trước

amin" smga d permudahkn

boleh je..wlwpn xda kturunan kembar. faktor usia pun boleh mengandung kembar. kdg2 usia terlalu muda atau dlm lwat 30an bgtu pun bole dpt kembar

hai sis . keturunan saya tkde kembar , tpi sya kembar . sy skrg pregnant tpi anak tk juga kembar hehe . sya pun tringgin nk ank kmbar 😅