Pregnant twin

Sy nak tanya, ada ke ibu² yang pernah pregnant kembar tp tiada langsung gen atau keturunan kembar dari kedua belah pihak. Boleh ke share pengalaman dan rasa sepanjang pregnancy kembar tu? Terima kasih ❤️#ingintahu #seriusnanya

1 Trả lời

Saya, 2 thn lps, twin DCDA. Tp tk bertahan lama..ggur masa 14w. Now pregnant semula, nk masuk 35w. Doakan sy dipermudahkan segalanya ☺️

2y trước

Aameen semoga semua urusan bersalin lancar. Ibu dan anak sihat😍