Gugur? No heartbeart..

Salam semua, sy gugur janin xberkembang msih kecik, no heartbeat msa 8w , ada tips x cara dia turun sendiri tanpa cuci, sb sy difahamkan doc kalau gugur bwh 12w ada 2opnion samada nk turun sendiri atau cuci, smpai skg msih tiada pendarahan lgusng, ada tips x nk minum atau makn ape untk dia turun sendiri...#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

8 Các câu trả lời

try tungku sis.

3y trước

Pengalaman sy.. Start bleeding2 dlu. Then terus prgi emergency. Doc bagi 2 weeks bgi dia turun sendiri. Sy balik rumah tungku trus. 2 hari macam tu keluar kantung dlu, continue tungku esok nya janin keluar trus.. Pergi emergency balik, doc scan mmg dah complete. Tkde cuci2 dah .