Tahi lalat or ketuat dalam tempoh kehamilan

Salam semua, sy 1st time mum dan tak pernah ada pengalaman. Nk tanya, normal ke ketumbuhan ketuat or tahi lalat hidup di sekitar leher dan pelipat peha semasa mengandung? 🥲🥲🥲 rasa sedih sebab tak pernah alami ketumbuhan ni. Sapa2 ada pengalaman atau tips hilangkan ketuat2 ni?

2 Các câu trả lời

klau sy dulu la..anak dah besar baru ilang.. kire lbh setaun..x pernah guna ape pun tp dia ilang sendiri.org lain sy xtau la

1y trước

Yeke. Mmg amik masa jgk ye. Huhu thanks awak for the info

sama la dgn saya. add on pelipat area semua hitam dgn leher nampak berdaki😭😂

1y trước

Itulaa tuu 😩🥹 moga mudah hilang semua ni lps beranak nanti 🥲