tahi lalat kat baju

ada tips tak hilangkan tahi lalat kat baju 🥺 baju baru pulak tu, haritu baju tu basah terkempap dgn baju lain. saya balik kampung lupa nak basuh. balik rumah tengok ada tahi lalat. sedih je rasa. da try guna sabun chempaca beli kat shopee mcm tkde kesan pun, tak hilang pun tahi lalat nya.

6 Các câu trả lời

Guna sabun ni ya ? Saya guna sabun ni kt baju yang bertahi lalat, tebal sangat dah tahi lalatnya. Mmg rendaman pertama tahi lalatnya tak hilang. Saya buat rendaman baru guna sabun tu juga, sampai 3 ke 4 kali tukar air rendaman (sekali rendam biar semalaman). Alhamdulillah hilang juga + Sebelum ganti air rendaman baru, saya gosok² juga sikit kt bahagian bertahi lalat tu dulu. Then baru rendam semula 😄

10mo trước

ya siss. ouhhh kene buat bnyk kali yaa. terima kasih info nnti saya cuba lgi

Klau saya dlu guna sabun amway rendam dgn air panas memng jdi. Baju anak hilang tahi lalat dan kotoran tak perlu gosok pon tapi skrg amway kena boikot dhh 😅

10mo trước

Boleh tahu awak pakai sabun amway yang mana?

try letak sabun buku. gosok dkt tmpt kena tahi lalat. then awak rendam semlman. esoknya tu cuba basuh.

10mo trước

sabun buku brand apa yaa

guna sabun Chempaca kat shopee ada jual. mmg power sabun ni. nanti seller akan guide cara guna

10mo trước

da try da, mungkin saya salah step. okay sis terima kasihhh 🥰

boleh try rendam dgn peluntur (kiraw) tuang sikit dalam baldi campur dgn air

10mo trước

baik sis terima kasihhh info

awak da try buat mcmni? ni dari seller tu sendiri

10mo trước

okiess thank you sis @xzlyn kongsi tips. moga sis murah rezeki 🌹🌹🌹