Bleeding macam piriod

Salam semua sis2..nak tanya. Skrg sy 7 week. Dari 5 week aritu ada spotting..tp bukan spoting darah laa..just coklat2 mcm hjung2 piriod tu..dah mkn duphaston. Then sjak mkn tu spoting ada time malam je. Siang xde. Then 2 hari lepas hbis dah mkn duphaston. So 2 hari xde spoting,just keputihan kuning2 cream mcm tu laa..last tukar panti liner tghari td..now dah ptg nk tukar lagi laa.. tiba² nmpak mcm ni. Mcm darah..darah ke mcm ni sis? Maaf kalau gambar menggelikan,tp nak kepastian. Ni 1st pregnant.. n ni 1st time spnjang spoting tu warna mcm ni. 😣😣😣 Risauuu... Nak buat cmne eh.. tp xde sakit2 perut apa smua. . #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #firstmom #bantusharing

Bleeding macam piriod
5 Các câu trả lời

sy pn mcm sis kluar darah cmtu tp sy dah dua kli pegi emergency dah cek dri bawah tp dktr kata pintu rahim ttup jgk,dn kedua kli pegi pn cmtu jgk kntung ok katanya cuma mngkin kndungan tk mau mnjadi jd turun sikit2 demi sikit la darah tu dn dktr suru dtg lg 10mngu atau 11mngu,sy mnta duphuston tk dbagi,hnya pinadol shja dn skg dah 8minggu,sy mulaa bleeding 26/5 hritu sehingga kini la tp klau sy bnyk gerak bru kluar darah klau tk buat kerja tk jgk la cmtu la,perut pn tk sakit,yg time pegi emergncy hritu sakit perut sbb cirit birit shja..

3mo trước

ohh..yeke.. sy masa mggu 5 tu spoting..dah scan doc kata ok,tp bg duphaston. now dah habis..jd gtu pulak. nnt nk follow up klinik,nak tnya sama ada kne truskan mkn duohaston ke atau ada mslah apa ke.. tp hopefully smua baik² je laa. 😣 moga ada rezki.

update terkini. lepas bleeding tu,salin pad.. time mlm nk tido xde apa lagi.. pagi tadi cek..ada gini pulop. Belum ke mana² kk atau hospital,mlm ni cadang nya..tggu somi balik outstation. stakat ni takde rasa sakit2 atau x selesa apa..

Spotting lebih kepada darah sikit Sgt mcm bertompok kecil je nieh more to bleeding better check segera Moga Allah mudahkan urusan awk okay

3mo trước

ok,insyaAllah..mudahan x apa2. tq sis.

Kena pergi hospital sis sbb ni bukan kira spotting, tp bleeding. Semoga urusan sis dipermudah ya.

pergi check.