Duphaston & utrogestan

Hai mommy2 kalau ada spoting biasa dr bekalkan ubat duphaston/ utrogestan? Biasa spoting sampai brp week/month ya? Bole share x pengalaman yg pernah keluar spoting #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

doc bagi sy duphaston per week. sy spotting 3 minggu. 5-8w. kena bedrest betul2 juga sis bkn sekadar on ubat

Sy spotting 3hari sahj tp dr suru mkn smpai 5hari .. yg pnting bedrest jgn buat kerja bnyk