Janin kecil drpd tarikh minggu

Harini pergi scan spatutnya 8weeks dh nampak janin & dengar heartbeats tapi doc kata kecik sgt. Kena tunggu 2 minggu lgi utk repeat scan. Last period sy 24/1/24. 5weeks upt -ve. 6weeks baru +ve. Doc kata maybe sbb lambat naik upt sbb tu janin kecik. Ada sesapa ada pengalaman mcm sy? Nk mintak mommys semua doakan kandungan sy sihat. Sy jadi trauma sbb 1st pregnancy sy gugur sbb kantung kosong. #3rdpregnancy #doakansayakuat #8week2day

5 Các câu trả lời

Suggest try pergi qualitas health dr maria. 5 weeks pun dah boleh nampak. Saya pelik kenapa tempat lain kata tak nampak, dr maria cakap bergantung pada jenis scan yg digunakan dan skill orang yang scan.

Sy pun beza last period dgn tarikh edd scan 3mggu. Kira kalau ikut last period dh 8w tp scan 5w. Skrg dh 36w. Semoga kandungan sis berada dlm keadaan sihat.

Period sis regular ke tak regular? Sy period tk regular. Ikutkan tarikh past period sy dh 11 week tpi bila scan baru 5 week.

sama mcm saya scan 8weeks tapi doc kata janin mcm 5weeks . repeat scan raya nanti . harap baby okay

Update: doc sahkan sy anembryonic pregnancy 😭😭