Period selepas bersalin (29/1/21)

salam semua.. saya nak tanyalah kalau2 yg ada pengalaman sama dengan saya.. sejak lepas bersalin saya period sebulan 2 kali.. kire maksud nye 2 minggu sekali.. mcm mana tu? tak normal ke masih dianggap normal? sy tak amik apa2 perancang, and fully bf.. anak sy skrg 6 bulan .. sy start period masa dia 3 bulan.. agak2 sampai bile period 2 minggu sekali ni.?. 😥

2 Các câu trả lời

Biasanya lepas bersalin & bf anak, hormon ibu masih tak stabil. Saya dulu pun macam tu lepas bersalin period tak menentu. Tapi kalau berlarutan puan boleh jumpa & consult dr.

up