fibroid

salam semua.. saya dh hamil 9 minggu dan baru lepas scan tadi... then doc cakap ada fibroid dalam rahim.. ya allahh saya takut sangatt ? doc cakap takda apa apa cuma kena sentiasa follow up.. sesiapa yang senasib dengan saya

2 Các câu trả lời

Wa'alaikum salam... Akk pun sama 9week scan DoC kata yg sama mcm awak... Tapi die akan hilang masa baby membesar nnti.. Rajin2lah makan buah n jaga pemakanan.. Doa yg baik2...tak mo fikir sangat pasal tu... Insyaallah.. Smoga Allah permudahkan segala nya... Aamiin

Saya masa 9 minggu doktor scan ada fibroid jugak. Lepastu masa 12 minggu doktor scan balik fibroid tu tak de dah, alhamdulillah. In sha Allah takde apa2 tu. Biasalah awal kehamilan mcm2 nampak masa scan. Awak kena positif je ok. Set dalam kepala tiada fibroid.