bengkung

Salam semua.. Saya dah 26 hari berpantang, saya bersalin secara czer.. Saya masih tidak berani nak mengunakan bengkung.. Waktu bile sesuai untuk saya gune ye..macam takut nak gune.. Saya ada 2 bengkung.. Jenis modern yg bertali dan jenis lilit2..

1 Trả lời

Salam. I czer juga. Masa pantang ada pakai bengkung yg tali tu. Tp CL ikat longgar je bahagian perut tu. Lepas pantang baru slow slow pakai bengkung biasa. Pakai longgar je. Kalau u rasa tk selesa, jgn paksa pakai.

5y trước

Owhh ok2..terima kasih😁😁