Bengkung Bersalin Czer

Hi Mommies, boleh tak suggest kan bengkung yang sesuai pakai untuk bersalin cesarean, selain dari brand Mamaway? Saya dah lama cari and survey bengkung untuk berpantang. Tapi mostly takde mentioned untuk czer. So saya agak was-was nak beli. #firstbaby #firsttimemom #pleasehelp #bantusharing #firstmom #ingintahu #bengkung

1 Trả lời

org czer xboleh pakai bengkung yer. kalau nak pakai jugak atleast tgu 6m or 1y ke atas.

1y trước

Macam saya cakap sis, ada cara pakai dia. Dan tak semua bengkung sesuai 😊 dr swasta pun dr pakar. Tak baik cakap dia nak korek duit patient. Dia just suggest kalau nak, beli. Taknak dia tak paksa. And lagi 1 for your information, beli pun bukan under dr tu. 1 sen dia tak ambil sebab saya beli under dr fisio. Sis free2 boleh try google kebaikan pakai bengkung lepas czer even kat apps asianparent ni pun ada (7 manfaat penggunaan bengkung untuk czer) 😉