Tips cari childcare center

Salam semua. Saya bekerja office hour dan plan hantar anak ke taska atau childcare center lepas habis pantang. Dalam usia baby 4 months macam tu. Bole share tak tips untuk cari taska atau childcare center? Saya duduk seksyen 7 shah alam. Bekerja di seksyen 23 shah alam. Kalau ada suggestion nearby area sangat lah saya hargai 🤲🏻💗 mohon bantu saya moms2 #1sttimemom #firstmom #ingintahu #bantusharing

3 Các câu trả lời

paling utama berdaftar dgn jkm. utk jarak, sy akan pilih yg dekat dgn rumah. penjaga, sy nk yg penjaga:anak paling kecik, kalau 1:1 alhamdulillah, max 1:3 aktiviti harian pun pantau. kalau blh yg update video. setiap aktiviti pn xpe