Tiada janin and jantung. 6week

Salam semua saya baru scan tadi. Tapi sebelum ni scan xde kantung tp ni dah ada kantung cuma tak ada janin n jantung lagi. Doc bg ubat kuat rahim and 2minggu lagi doc suruh datang. Normal ye kalau scan macam ni tak de janin n jantung. Saya bukan apa risau anak first.

Tiada janin and jantung. 6week
101 Các câu trả lời

Normal sis..sy pun ank first scan 6w pun nmpk kntung kosong je dgn ada pndarahan lagi...doc bg ubt kuat rhim mkn dlm 2 minggu..sekarang alhamdulillah sy dah 34w dah ..sis jgn risau..selagi sis xde pndarahan semua masih normal..

2y trước

Saya 5week xnmpk kantung pape pon kosong je dlm rahim . Pastu 7weeks nampak kantung saja . Ni dh 9weeks xg scan lagi . Taktau nak g scan bile . Tapi xdek pendarahan pape . Lendir apa ii pon xdek kecuali keputihan je la .