Tiada janin and jantung. 6week

Salam semua saya baru scan tadi. Tapi sebelum ni scan xde kantung tp ni dah ada kantung cuma tak ada janin n jantung lagi. Doc bg ubat kuat rahim and 2minggu lagi doc suruh datang. Normal ye kalau scan macam ni tak de janin n jantung. Saya bukan apa risau anak first.

Tiada janin and jantung. 6week
101 Các câu trả lời

Normal sis. Sy pun mcm ni jugak haritu masa 6weeks. Then masa 9 weeks pi check terus ada janin and bunyi heartbeat kuat sgt. Alhamdulillah. Jangan risau ye. Doa banyak banyak and always positive!

Normal je saya 6w scan nampak kantung, 8w scan nampk baby tapi tak nampak heartbeat bila 10w scan lagi baru nampak baby jelas dengan heartbeat ❤️ banyak fikir positive and take care!

awal lg tu sis..sy haritu pon scan masa 6w mcm ni jgk..kantung kosong..then repeat scan after 2 week,alhamdulillah dh nmpk janin skali ng heartbeat..smoga dipermudahkan urusan

sbbrnya usia 6 mnggu kecik sngt nk nmpk janin dngn jantung . sya usia 9 mnggu bru nmpk jantung and janin dah ada kaki tngn tapi tak smpurna lagi . usia 5 mnggu tu nmpk kantung je .

Saya 6 weeks masih nampak kantung juga sis.. Dokter kk suruh dtg sebulan lagi scan balik. Sama2 kita berdoa semoga ada rezeki kita. 1st pregnant juga setelah 2tahun lebih kawin.

Sy masa 6weeks nmpak kantung je. Td bru scan yg 8weeks. Alhamdulillah dh ada heartbeat dan janin. Mudah2an kandungan kita semua membesar dgn sihat dan selamat😍

awal lagi tu.. saya 10 week baru nampak kantung, dan dgr degupan jantung.. inshallah ada rezeki huat awk tu.. nnti scan balik dlm 10minggu keatas.. biasa 12 weeks da nampak

Ikot je arahan doc . sb stiap org xsame . sy 6weeks dh npak janin dn dgr heartbeat . kwan sy msih nmpak kantung. 7weeks bru dia nmpak jnin dgn heartbeat . doa baik2 ye .

Normal.. Time sye 6 weeks xnmpk ppe.. Cuma rahim je da berkembang.. Teruskn mkn asid folic.. 11weeks alhamdulillah janin n heartbeat muncul.

normal sis, sy first scan 6 week nmpk kantung, alhamdulilah dtg pulak bila 8 week nampak da janin & heartbeat 💓. semoga dipermudakn semuanya sis.