Anak tak pandai bersosial

Salam semua. Saya ada anak lelaki, nak masuk 3t dah. Dia tak pandai bersosial/berkawan dgn budak2 yg lain. Dgn sepupu2 pun x berapa nk mesra.. Adakah ni normal? Ibu2 yg lain ada yg anak mcm ni tak.. #ingintahu #bantusharing #firstmom #SeriusTanya #bantujawab

3 Các câu trả lời

lain pulak dgn anak sy.terlebih sosial.kadang jadi langsung tak takut org sekeliling.kecik² mmg sy selalu bawa dia berjalan².pergi playground.anak lahir time pkp.ingat kan takut dgn org.rupanya tak.org nak dukung dia time baby² dulu pun dia tak nagis.senang sgt.kalau sepupu² dia ada lagi la suka.

2mo trước

anak saya pun baby pkp sis.. lepas hbis je mmg kami all out keluar.. kdg2 4-5 kali seminggu.. tp tulah. maybe saya kena refer doc la kot.. masa kecik dia mau je org dukung semua. dh masuk 2-3t.. dia kurg mesra dah.