sakit pinggang sgt sgt

salam hi semua. sakit pinggang ni dr awl pregnant lg. tp sy anggap tu sbb awl pregnancy. skrg dah 13 weeks pun sakit sampai tidur pun kena straight je janji ada bantal bawah kaki. dulu boleh lg tidur mengiring ke kiri kanan ikut keselesaan. ni first bby. risau..

1 Trả lời

saya sama jugak.

6y trước

oo yeke.. risau juga kan. sy takde cyst masa first scan dlu. tp yela kan pregnant ni mcm mcm penyakit bru dtg. nnt bru nk g scan kt swasta. tq sis💕