Bantal pregnancy untuk keselesaan tidur

Hi mommies, boleh recommendkan bantal pregnancy yg best tak? Since kena tidur mengiring ke kiri kan.. Tp kebelakangan ni asyik sakit pinggang dan pinggul. Kalau ada link untuk beli pun boleh share.. Thanks, mommies. #bantal#firstmom

1 Trả lời

Saya guna bantal tidur biasa je. Kepit di kaki, alas kat belakang. Alas bawah perut semasa mengiring. Tinggi kan kaki dgn bantal Dah macam kubu 😂 Untuk kereta, beli lumbar support pillow. Terbaik. Masih guna kan hingga sekarang dah 2 tahun bersalin. Tiada link.