New mommy

Salam semua, Normal ke baby 3 bulan tak buang air besar dalam 1-2 hari?

2 Các câu trả lời

saya pun nak tau normal ke tak🙋🏻‍♀️ sbab baby saya dr umur 2bulan mmg membuang 1-2hari sekali smpai la skrg dah msuk 5bulan.. sykur alhamdulillah tgk drp wrna najis n keadaan najis ok je.. dan baby pun x pernah kembung or sembelit.. tp nak tau jugak🤭 baby saya fully fm

baby sy pun sm 3bulan kdg2 mcm tu jg 1/2hari tak berak esok ya dia akan berak kdg2 1hari kdg2 2hari tp baby ok