Pening sgt

Salam semua nk tye....dua minggu lepas anak masalah bila berak najis macam ada darah,dh bawak ke hospital n terima rawatan,scan,ultrasound semua ok...dh tukar susu dari ducth baby ke dupro...tapi lepas dua minggu nie...anak macam jadi balik kes y sama....anak dh sebulan lebih...adakah disebabkan susu?tolong saya...rase down sgt sekarang...#pleasehelp

8 Các câu trả lời

Try susu yg xda lactosa sis

2y trước

Biasa kalau semua ok,,bby xsesuai susu yg ada lactosa😊😊kalau masih juga mcm tu,try pulak susu yg perisa coklat.ank sy mcm ni dlu..mcm2 susu sy try n error..banyak la buang duit