Tidur tak lena

Salam semua, nissa pregnant nk msuk 10 week. Ada tak yg sama mcm nissa, bila tidur tu tak lena. Seolah2 sedang hidup sambil tidur. Kadang dengar keadaan sekeliling, kadang mimpi pasal urusan kerja, kadang mimpi kehidupan seharian. Tapi takde la mimpi buruk or hantu . Just keadaannya seperti hidup tapi dalam keadaan tidur. Bila bangun, rasa penat sangat.. #pleasehelp #firstbaby #firstmom #bantusharing

1 Trả lời

saya la tu. kena cari cara yg sesuai utk puan betul2 relax sblm tidur. apa yg sy buat sy pillow talk (ini penting, jgn buka topik ttg hal2 yg boleh buatkan puan x lena tidur nnti), cuddle, usik bgurau dgn husband smpai sy relax. sy x hadap phone screen 30-60 minit sblm tidur. ambil wudhuk sblm tidur baca apa yg patut lagi bagus, confirm tenang. setakat ni, itu yg menjadi utk sy

2y trước

sama2 puan. semoga bmanfaat