Batuk terkencing

Salam hi semua .. nak tanya normal ke kalau time pregnant dalam keadaan musim skrg nie tak sehat sgt .. batukk² nk dkt smggu and dh dua hari batok smpai terkencing .. esok 9minggu .. risau pulakkk ..

4 Các câu trả lời

sy hadapi skrg..tekak dh skit batuk saja.nk ckp ddk umh saja tak.jugak mcm2 buat semua petua kg sy pki tak jln..bnyak kli tukar pad..masuk 26week. 😭

2y trước

sama sis..saya nk 26w jgk..dlm spjg mngdung ni mudah sgt kena batuk selsma truk smpai terkncing²..xsmpai stgh jam kena tukar pad😭..skli pakai smpai dua😭😭

Normal sbb antibody kita lemah, moga cpt sembuh ye

2y trước

ok sis..rsau jgk..tq.. in Shaa Allah aamiin

cuba puan minum asamboy + limau suam

buat senaman kegel utk tak terkucil