batuk-batuk

sekarang nii kn musim panas tekak mmng kering,sakit tekak batuk ii. kalau batuk kuat sgt rasa macam nk terkencing. normal ke pregnant 7bulan kalau batuk kuat rasa nk terkeluar air kencing. sbb ada yg kata normal sbb baby makin membesar and senang sgt rasa nk terkencing. kalau tak pregnant batuk sampai terkencing ada org kata peranakkn turun kalau pregnant ni tak sure lh.#firstbaby #bantusharing

1 Trả lời

normal lh tu. bby makin besar makin menekan pundi kencing kita.