Trimester 3, batuk teruk sampai terkencing

Hai semua...sy dh 3minggu batuk ....normal ke batuk sampai terkencing...huhu sy xtahan la...asal batuk aje terkencing...Ada tips x , nak hilangkan batuk? Dan normal ke batuk sampai terkencing?

2 Các câu trả lời

normal awak sbb baby da mmbesar dia menekan pundi kencing kte tu, mcm sy mmg tak lama trus pg klinik swasta sbb masa tu weekend. tak larat nak batuk2. bgtau doc yg sy batuk & pregnant mom doc bg ubat khas untuk pregnant mom. so far lepas makan ubat tu sy ok bby pun ok xde effect apa2

1mo trước

madu

normal je.sbb awak batuk² ke.sy 2 mggu diserang batuk y teruk sakit perut² gegor².. ni alhamdulillah dh ok..moga bpantang nnt sihat seadanya ameen.pakai la pad MMG batuk blh tkencing tmbh dh trimester ketiga

1mo trước

mmg sy tengah pakai pad ..tapi itula pakai pad pon boleh tembus😂 asal batuk aje...terkencing...huhu