Jahitan bersalin

Salam semua.. Nak tanya normal ke jahitan belum kering lagi walaupun dah 2 minggu berpantang? Tak silap saya jahitan tu akan kering sendiri dlm masa 2 minggu kan ? Ibu ibu semua ada tips tak untuk keringkan jahitan? Terima kasih

2 Các câu trả lời

Pakai ubat kuning Dan keringkan sentiasa. Bila lembab sampai kesudah lambat elok. 2minggu patutnya dah elok

Same advise..kena keringkan tempat luka,sapu ubt kuning,n bataskan pergerakkan