Maternity

Salam semua. Nak tanya, disposable panties sebenarnya perlu ke untuk bersalin nnt? Maternity pad pun saya tak beli, sebab saya jenis tak reti pakai pad yang tak ada wing. So saya beli pad overnight Libresse sebab baca review2 di sini. Okay tak?

84 Các câu trả lời

Sy beli mcm ni jer. Cri jenama lain sush jump

4y trước

Sya pun beli ni

Saya pakai pad Bio Seleza , selesa dan luka cepat kering .

3y trước

Sy pon plan nk pakai ni sbb masa period mmg pajai bio seleza je

pakai pad biasa je ..tp kena kerap tukar la..

Maternity for sure….lebih selesa♥️

sy pkai libresse overnite ja sbb selesa

saya pakai pad biasa je, size maxi

Sya pon guna librese je yg overnight

Saya pakai libreas yg overnight tu okey

5y trước

Terima kasih 🤗

Sy guna pureen madame ✌️

Sy pn guna overnight pnya ja hrtu

5y trước

Ok tak? Saya mmg expect utk kena selalu check dan tukar pad sebab aliran darah lebih banyak dari peeiod biasa. Cuma tula tak tau kot2 susah ke apa ke.