Maternity Pad Or Overnight Pad

Nak tya yang mna perlu beli ye maternity pad atau overnight pad? Ka yg jenis panties pakai buang tuu?

3 Các câu trả lời

macam saya masa anak 1st pakai maternity pad sbb hosp bagi.tapi saya pakai 1hari je..lepas tu pakai overnight pad.bagi saya lebih selesa..masa bersalin anak no.2 pon sy terus pakai overnight pad..bersalin 2x normal,2-2ada koyak+jahit sedikit

Kalau sy..minggu pertama selepas brsalin lebih suka pakai maternity pad sbb nya nak pakai spender gerun sikit kalau ada jahit,lepas tu bru pakai pad biasa

4y trước

ooo ok ok .. xtwu baru 1st pregnant

Guardian ade kot