Maternity

Salam semua. Nak tanya, disposable panties sebenarnya perlu ke untuk bersalin nnt? Maternity pad pun saya tak beli, sebab saya jenis tak reti pakai pad yang tak ada wing. So saya beli pad overnight Libresse sebab baca review2 di sini. Okay tak?

84 Các câu trả lời

Sy beli yg ne je. So far murah drp yg lain sy survey kt shopee.. Jgn tnye review sbb x rasmi lagi.. 🤭

Ikut sis nak pakai or x.ada org pakai utk kesenangan Masa d hos nanti.sennag pakai buang je.

Sy plan nak beli overnight pad jer sb selalu tukar kn. Takut kna jangkitan bakteria hehe

5y trước

Overnight pun ok, jnji kerap tukar kan.. klau pad penuh pun bkn selesa.. nk jge ank dlm hari lg, itu xkne ini xkne.. huhu

Sy masa lps bersalin nurse xbagi pakai panty.. Nurse bagi pad yg ada tali tu.. 😂

Sy pakai sofy je. Memang gile panjang, lebar n selesa. X de bocor2 pun

rmi guna brand madame tu..tp ad juga yg guna any brand yg overnight punya..size panjang

5y trước

tq mommy

Disposable panties tu memudahkan kita nanti tambah kalau kita kena tahan wad lama.

Tak perlu sis. Better pakai washable panties. Pad boleh jer pakai overnight libresse

5y trước

Terima kasih 🤗

okay je. yg panties tu takyah kot. pakai yg biasa kita selalu guna dah boleh.

Wsalam.. Sy guna normal panties shj sis.. X selesa guna yg disposable tu..