ibu stress

Salam semua, nak minta nasihat atau tips dr ibu2 smua. Sy preggy masuk mgu 13,ank sulung lelaki 23bln, 2 3 menjak ank lelaki sy betul2 mguji tahap kesabaran sy.. Selalu mengamuk teriak x tentu pasal, skg bila masuk trimester ke2 sy alami alahan jgk, sy betul2 stress...ank pon xnk ikut ckp suami dan suami sy ni sllu keje outstation, 2 3 kali jgk sy naik tgn kat ank sebab terlalu geram dn akan menangis sendiri.. Kesian anak sy.. Apa yg bole sy buat ye?

2 Các câu trả lời

Mgkin dia nk lebih prhatian kot sis.. Mgkin dia tau x lama lg dia ada adik😊 ank lelaki sy pn mcm tu.. Skg dia 2 thun.. Sy preggy 7 bulan.. Memang ank lelaki sy trlalu mnja dgn sy sjak sy preggy..mgkin sbb adik dia ni girl😊😊

5y trước

Ya sis.. Sy pon fikir cmtu, tp xtau la gender baby lg sbb awal lg nk cek... Arap sy dpt lalui situasi ni...

Kerap peluk dia

5y trước

Ok sis.. Sy akan lebih kerap peluk dia