Mandi air sejuk masa hamil

Salam semua mommy , saya nak tnya & minta pdpt sikit . Sy dah 16w & tadi awal pagi sy mandi air sejuk sbb nak pegi keje . Jadi lepas mandi tu tiba2 je perut sy cramp & rasa senak, sakit ulu hati . Rasa mcm sakittt sangat sampai tduduk saya . Tapi lama2 dia beransur okay . Sebelum ni sy mandi air sejuk okay je , tibe2 tadi pagi mcm tu . Tapi sy ada baca juga ibu hamil x boleh mandi air panas😅 mcm mna ek mommy smua ? Sy x brpa tau lah .. & kadang2 sejak kblkgn ni mmg perut sy pandai senak smpai pedih ulu hati . Memang mcm tu ke ? #bantujawab #firstmom #ingintahu

7 Các câu trả lời

saya pon mndi air sejuk nasib xda apa.mndi ayaq panas tak pon