bengkak susu

salam semua.. mcm mana nk ilangkan atau kurangkan rasa sakit bengkak ni ye.. sy br melahirkan anak.. tp allah lebih sygkan anak sy..

2 Các câu trả lời

urut shje sis . bole perah sikit2 pkai tgn tok kurg kn sikit sakit . jgn perah abis pula sis . sbb klau perah abis susu akn trhasil balik dlm wktu singkat . smoge sis d berikn rezeki lg ye nt .

Perah susu tu. Takziah utk anak. Kalu sis nk cari anak susuan tu pon bagus. Membazir susu