Alhamdulillah selamat melahirkan bby girl pd 30ogos .

Bby xsabar sngt haa.. Mommy ad x pengalaman bengkak susu .bby mcm xnak df sbb puting sy besar + bengkak susu skrg mulut bby plak kecik jee . Skrng sy cmpur susu formula n susu ibu .. Mcm mna nk bt ye bengkak susu nii

2 Các câu trả lời

Normal breast akan bengkak sikit pada hari ke 4/5. Mommy just continue breastfeed on demand and marmet saja bila dah bengkak. Marmet legakan bengkak susu. Boleh pump jugak tapi sekadar redakan bengkak. Jangan lama.

Kena pam sis / kerapkan jgk baby hisap