Lip tie anak 1y 5 m baru dpt tahu

Salam semua mak2 ibu2 sya first time mom, saya bru dpt tahu anak saya ada lipt tie before this mmg ada kesukaran nak latch masa dia newborn tp dia masih boleh menyusu so mcm xde ape sgt .. bila dah ada gigi belah atas ni baru nampak dgn jelas dia ada lip tie nak gosok gigi belah atas tu payah sikit sebab dia c boleh nak tarik bibir dia sgt .. so sklan saya apa yg patut saya buat saya dilema sbb anak sya paling takut sgt jumpa dokte , plus sebelum ni dia dah pernah warded and dia trauma bab tu .

1 Trả lời

rse nye sume bdk tkot Dr sis.. anak sye pun.. Tp hal nie memg kne rujuk Dr n bia Dr dcide sme ade nk potg sikit ataupun bia je..

3mo trước

Okay sis thank you