Anak menyusu sekejap

Hi salam. Saya fully bf baby 3m. Skrg ni dia asyik nyusu sekejap2 je tp kerap. saya offer 2nd breast pun dia nyusu sekejap pasti dia tknak dah. Berat dia naik slow tp haritu bru release tongue tie so lepas tongue tie ni taktau berapa berat dia. Dia nyusu sekejap tu buat sy risau. Susu saya dah drop ke ya 😭

6 Các câu trả lời

berapa lama sekali menyusu? dan berapa kerap? boleh jadi anak awak jenis cluster feeding. kalau baby jenis cluster feeding xpe. dia dpt susu cukup ja.

9mo trước

Thanks sis for the sharing 💗

sy rse anak puan jnis snacking feeding tu. means minum kerap dlm kuantiti sikit. ni sy ada sertakn gmbr psl snacking feeding utk rujukan pn.

9mo trước

Thanks sis first time saya dengar ni. Thanks for sharing 🥹💗

Sekejap2 tu berapa minit? Kalau kerap, OK lah..

9mo trước

Hahaha dia suka main dkt playmat tu ada benda gantung2 tu. Betul jgk maybe tak biasa lg. nanti saya monitor berat dia je la. Thank you sis 💗

normal je. bf mmg mcm tu dia main2 skit

9mo trước

Tp tu la saya concern berat dia naik cukup2 makan je cuma lepas release tongue tie haritu tak timbang lg

3.

2.