Tounge tie / lidah pendek

Mommies ni tounge tie kan? Anak awal2 menyusu okay, bila dah nak habis dia mengamuk tolak2 guna lidah, menyusu pun sikit 2.5oz je paling banyak dlm 3 jam. Klau alert kat nurse, deorg bagi release tounge tie ni kat hosp kan?

Tounge tie / lidah pendek
2 Các câu trả lời

anak sy (kurang 2bulan) bru release tounge tie d jabatan telinga hidung dan tekak. Mula2 kna refer d dental tp kena 1 tahun keaatas bru bole release, olh sebab bnyk risiko klau 1 tahun keatas kmi ambil kptusan minta surat lain lagi untuk refer d jabatan telinga hidung dan tekak.