Lip tie pada bayi

Hi mummies, anak ada masalah yang sama ke? Apa yang patut saya buat? Kalau operation lama tak dia nak sembuh?

2 Các câu trả lời

sblm nk operate kena confirmkan dgn dktr yg pakar dlu if mmg btul lip tie menganggu bby or tidak. klu ye, prosedur potong lip tie akn dibuat. prosedur xlama, better buat seawal yg boleh.

Maaf apa perkembangan sekarang ya?. Sbb sy perasan benda yg sama dengan ank saya. Boleh sy tahu apa tindakan yang awk buat?