X datang period

Salam semua ibu2,ada x sape2 pernah alami delay period dalam 3-4 bulan..utk makluman,sy da crk doctor n x pregnant sbb x nampak apa2,cuma dinding rahim tebal..doc ada bg ubat kluar period,sy makan dekat seminggu tp x kluar jugak..simtom2 nk period ada..share please,i need solution before sy pegi jumpa pakar🙏🙏tq#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

sya pnh x dtg priod 3 bln....ingt kn mngndong.....sye gagah kn dri p scan trus..doktr kata cyst duduk kat rahim...sbb tu pyah nk lekat....sye x puas hti trus ajk suami p mngurut...minum air gamat....syst mngecut x lma lps tu sya mngndong....doktr suruh sya bt pemedahan ...sya tkot...x nk..kang jd kot lain plk......p mngurut alhamdulillah.sis lma ka x mai priod????????

3y trước

last dtg bulan 2 hri tu...doc ckp alhamdulillah x de nampak apa2 yg pelik..mcm cyst... faktor berat badan salah satu punca...awak scan kt perut jugak ke yg bole tau ada cyst tu