Keguguran

Salam semua ibu-ibu.. sedih rasa bila tengok noti naik bagitahu perkembangan baby.. saya 11w4d.. dan dapat tahu bby tak membesar dan nadi pun tak dapat kesan.. bertambah sedih ini merupakan kandungan kedua.. yang pertama pun gugur jugak.. ada tak yang macam saya? Apa amalan ibu-ibu untuk pastikan rezeki selepas ini dapat bertahan sehingga cukup bulan dan sihat.. terima kasih in advance..

2 Các câu trả lời

Smoga puan terus kuat. Sy lepas gugur, kandungan kedua mmg sy bedrest je..smua kerja berat sy serah kt suami. Bangun utk mkn dan solat je..kerja rumah sy buat hanyalah masukkan baju kotor dlm mesin basuh dan on kan. Lain2 semua suami. Bila rasa kandungan dh makin stabil baru sy start ambik alih kerja rumah sikit2 tu pn apa2 yg berat sy xangkat. Even plastik groceries pn. InsyaAllah moga puan dikurniakan pengganti yg lebih baik.

Waalaikumsalam..smge ibu sentiasa kuat..inshAllah de pgnti lebih baik