Ectopic Pregnancy - Remove Tube

Salam and hi semua, esok pagi saya dah nak kena operation untuk buang tube kanan sebab hamil luar rahim. Pregnancy yang ketiga tapi sama juga tiada rezeki seperti sebelum sebelum ni. Sedih tapi saya redha. Doakan segala nya dipermudahkan untuk saya ya. Dan doakan saya ada rezeki hamil lagi insyaAllah. Terima kasih in advance. ?❤️

1 Trả lời

Srmoga dipermudahkan, diluaskan rezeki dan diberikan kesembuhan.. aminn..