Kandungan Luar rahim 6 minggu pregnancy

Salam.. Harini Dr. scan dah tmengesahkan saya kandungan luar rahim pada minggu ke 6 pregnancy ..Kena buat operation 3 tebuk di perut untuk buang tube belah kiri dan ada pendarahan dalaman sebab dah pecah.. Tanda awal sakit teramat sangat core pain 8/10 di bahagian bawah perut.. Nak jalan pun tak boleh. Ada muntah dan loya. Doakan saya kuat dan sihat semula..Semoga kalian dan baby sentiasa sihat.. terima kasih ... #firstpreganancy #PenghuniPertama #Jagadirisemua

2 Các câu trả lời

bertabah ye sis. In Shaa Allah ade rezeki lepas ni. Adik saya pun dulu kandungan luar rahim dan terpaksa gugurkan tp alhamdulillah, dia berjaya mengandung lepas tu. anak dah 2tahun dan skrg mengandung lagi 😃

smoga segalanya d permudahkan.. dan semoga allah sembuhkan segera..