Ectopic 6 minggu

Baru Jumaat lalu, Dr sahkan ectopic & emergency operation sbb dah ade leaking Darah. Buang right tube tapi dr jgak bersihkan rahim sbb ada fibroids & adhesions dekat ovary. Risau sangat. 6 tahun ttc and baru positive tp ectopic plak. Bbole ke I preggy mcm biasa or I kena buat ivf????

2 Các câu trả lời

InsyaAllah boleh pregnant mcm biasa, last year sy ectopic kena buang tube kanan jgk.. After 8 months pregnant lg.. Skrg dh nak msuk 8bln.. InsyaAllah ada rezeki nanti..

InsyaAllah blh preggy mcm biasa. Kawan sy lepas oprate sbb ectopic skrg dia dh ada 2 baby.