Hb Low ambil darah selalu

salam semua. dari buka buka pink sampai skrg saya 16w, saya kena pgi kk stiap 2 minggu sekali untuk ambil darah di lengan sebab hb saya low dari awal.ada siapa2 mcm saya tak? ambil setiap 2 minggu? atau saya je mcmni #hblow

45 Các câu trả lời

Saya pun 2 minggu sekali checkup di kk. Skrg week 21. Latest hb ritu tinggal 10. Huhu. Drop dr awal bukak buku week 12 hb 11.3 mcm tu.. next week checkup lagi. Tatau lah mcm mana bacaan terkini. Dok amal jambu batu, kerang dan bayam skrg. Vitamin pulak doc bagi sy iberet.

7mo trước

kan?🥲 org lain best je hb cantik.kita rsa kena hkuman dunia je smpai biru lengan🤭