Bersenam semasa awal kehamilan

Hi salam semua bakal ibu! Nak tanya boleh bersenam semasa awal kehamilan?kandungan saya baru 4 minggu

5 Các câu trả lời

brisk walk saya rasa dah berpatutan. 2 lepas saya siap hiking, memang taktahu langsung dah pregnant sebab first time. Allah selamatkan first kandungan saya. btw. saya pun sama macam awak, 4 weeks pregnancy. semoga urusan kita dimudahkan!

10mo trước

tulah saya rasa nak brisk walk nak buat lebih2 takut pulak kan

Sy smlm ada try buat exercise ikut video to skejap..lepas tu sy spotting. tk berani buat lg. tp bdn org lain2.. sy dah 40an

Bergantung atas badan idv tu sendiri, ada org ok ada yg tak kene try n error

low intensity saja. awl trimester is a fragile phase.

slow2 aje buat lepas hajat . 😁