Batuk Berkahak

Salam semua, ank sya btuk berkahak sdgkn ospital da bgi ubat... Msih tak hilg kahaknya.. Da, mcm2, sya cube, hilgkan kahak ank sya.. Tpi msih ada.. Sejak mkn ubt jnis syrup yg ospital bgi... Njis ank sya warna hijau lumut.. Ank sya bru 3 month... Risau la sya kahaknya msih ade.. Ade ppe pndpt tak?

188 Các câu trả lời

Saya pakai krim youbaby…sapukan kt dada dan belakang baby. Alhamdulillah, keluar smua kahak bila baby lepas menyusu

saya letak viks tapi ni ubat ni semua asbab je. sekrng ramai yg sakit macam ni baby kitakan setiap bulan kena viks

klau sya,slalu bgi Mndi air sireh..baby sya Bru 2 bulan lbih..stiap kli Mndi..mmng bkesan sngat..sis boleh cuba

beli vicks baby yg penutup kaler pink, sy sapu dkt ank sy, dah berkurang batuk dan selsema.. ank nk masuk 4bln

Try klinik sonotron tawakkal bangi kak , Tapi kena temu janji dlu ya hehe insyaallah semoga cepat sembuh 😊

Ank sy 3 bulan 15hari pun batuk , tp batuk x kerap . Kalau dia batuk dia ank muntah susu . Muntah bnyk .

anak sya skrg di hospital.. paru2 kuman .. batuk kahak berpanjangan selama 2 bulan .. baru umur 2 bulan

Pakai oil R.C young Living . Saya pakai tu alhamdullilah okey sgt batuk / kahak tkde dh after pakai 2x

Saya mandikan dgn daun betul ( ditumbuk /ramas) lemon.. Alhamdulillahh anak batuk selsema 4hari jer

kalau sy sis sy hiris lemon+sirih+air mandian.hilang terus.tidk taulah kalau baby lain.tp coba try saja..

2y trước

samalah sis terus hilang.